Confort Térmico Coterm S.L.

Confort Térmico Coterm S.L.

 experiencia, més de 40 anys d'experiència

experiencia, més de 40 anys d'experiència

Instalaciones, mantenimientos, proyectos, auditorías técnicas...

Serveis

Climatització

Climatització

Realitzem projectes i instal·lacions tant per a empreses com a particulars. Abastant Hospitals, Oficines, Hotels, Restaurants, Gimnasos, etc..., sempre pensant en l'eficiència energètica, integració i futur manteniment.

Ventilació

Ventilació

Realitzem qualsevol instal·lació de ventilació. Des d'oficines, habitatges, naus industrials, pàrquings, fins a extracció de sales químiques. Tot això, complint sempre amb la normativa vigent.

Fred Industrial

Fred Industrial

Especialistes a realitzar instal·lacions per a naus industrials, amb processos de producció que requereixin d'un sistema de refrigeració. Donant la millor solució per a cada cas.

Ingenieria

Ingenieria

Coterm disposa d'un departament d'enginyeria, que s'encarregarà de realitzar qualsevol estudi, projecte, legalització o adreça d'obra. Lliurant als seus clients tota la documentació necessària per tenir al dia, les seves instal·lacions.

Sales netes i quiròfans

Sales netes i quiròfans

El nostre Departament de Sales Netes, està creat per respondre a totes les necessitats dels nostres clients. Compost per un equip de professionals, capaç de gestionar els més amplis recursos...

Manteniments

Manteniments

El primer objectiu del manteniment és evitar o mitigar les conseqüències de les fallades de l'equip, aconseguint prevenir les incidències abans que aquestes ocorrin.

Necessites un professional que t'assessori sobre els nostres serveis?
Contacta amb nosaltres i t'informarem sense compromís.